OMERTA DE LA LOVRIN

0
967

Din păcate, destule localități din România au de-a face, la 30 de ani de la Revoluție, cu primari de tipul activistului communist: agresivi, paranoici, abuzivi și corupți până în măduva oaselor.

Unul din aceștia este VASILE GRAUR, primarul comunei Lovrin, care a reușit în cele 4 mandate să pună localitatea timișeană pe harta malversațiunilor economice dubioase ale cuplului Elena Udrea – Alin Popoviciu. Dacă pentru cei doi pedeliști viața politică pare compromisă, primarul din Lovrin dorește să căștige un alt mandat de primar și să consolideze caracatița mafiotă, care a paralizat administrația publică locală din comuna bănățeană!

Intimidari, șantaj, răzbunări personale, atac la persoană – nimic nu lipsește din arsenalul acestui personaj fascinat de filmele cu mafioți din sudul Italiei.

Vasile Graur a transformat Lovrinul în moșia sa personală, unde taie și spânzură ca un vătaf pe moșia părintească! Toate angajările, retrocedările, repartițiile de terenuri și locuințe sociale, autorizațiile de construcție, etc., trec prin mâna primarului, iar deciziile nu au nici o legătură cu legalitatea sau oportunitatea. Dacă nu faci parte din Clanul Graur ești umilit, hărțuit public, dat afară din serviciu și practic invitat să pleci din comună numai pentru că ai altă viziune sau alte opțiuni politice, diferite de cele ale micului dictator de Lovrin!

“Lovrinul sunt eu!“- aceasta este deviza lui Graur, care prejudiciază bugetul local de sume importante de venituri, în condițiile în care tot ce mișcă în localitate se face exclusiv pe baza aprobărilor sale verbale. Ce autorizații, ce proceduri de licitație, ce contracte? Astea sunt fleacuri de care nu se împiedică primarul. Dacă îl superi cu ceva , toate privilegiile verbale îți sunt retrase și te trezești fără nimic. Nu numai el procedează așa, ci și toți ”cățeii” din primărie, dresați să umilească pe oricine ofensează caracatița de tip mafiot de la Lovrin.

Șansa unică este ca în 27 septembrie comuna Lovrin să fie eliberată de acest personaj toxic și abuziv și să fie destructurate rețelele subterane care au invadat și care controlează viețile locuitorilor din Lovrin de 16 ani! Trebuie găsite resursele de curaj pentru vot împotriva MAFIEI din Lovrin și pentru recuperarea liniștii și siguranței unei vieți normale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here