Ion Mocioalcă: „Nu am vrut să-l susţin pe Dumitru Ursu pentru că pe mine nu m-a convins nici ca om, nici ca edil”

0
745

Prezent în orașul de pe Valea Carașului, alături de președintele Pro România, Victor Ponta, secretarul general al partidului, Ion Mocioalcă, a scos în evidență motivul pentru care l-a ales pe omul de afaceri Liviu Almășan pentru a aduce prosperitate orașului Oravița și nu a mizat pe ideea pactului politic cu PSD-ul: neîncrederea în actualul edil, Dumitru Ursu.

Deși în majoritatea unităților administrativ-teritoriale de pe raza județului Caraș-Severin varianta Stângii unite a fost rețeta adoptată pentru obținerea unui scor notabil cu ocazia alegerilor locale programate în data de 27 septembrie, există totuşi orașe/comune unde această fuziune a eșuat, cauza principală fiind lipsa de credibilitate în fața electoratului pe care o emană una dintre părți. Se-ntâmplă și la Oravița, acolo unde Pro România a hotărât să îi acorde sprijin și încredere candidatului Liviu Almășan, omul care timp de două decenii a făcut parte din Consiliul Local al urbei.

„Nu în toate localitățile am putut face alianțe. În unele am reușit, în altele nu. Eu nu am vrut să-l susțin pe Dumitru Ursu pentru că pe mine nu m-a convins, în timp ce am condus PSD-ul la nivel de județ, nici ca om, nici ca edil. De aceea, PSD-ul a trebuit să-și susțină primarul în funcție, iar eu m-am îndreptat cu toată speranța spre Liviu Almășan pentru un viitor prosper al Oraviței.”, a explicat Ion Mocioalcă, secretar general al Pro România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here